Zelf verkopen? Tip: Investeer in fotografie

fotografie als factor tot snel verkopen van uw vastgoed

Wil je graag zelf je huis verkopen zonder met een makelaar te werken of te verkopen aan een investeerder/opkoper? Dan zijn er enkele gouden tips om jouw succes te vergroten.
De presentatie van je woning d.m.v. fotografie en video is een grote succesfactor voor de verkoop van je woning. Professionele foto’s en video’s, die jouw woning zo optimaal mogelijk in beeld brengen zijn altijd een grote meerwaarde. Maar al te vaak zien we dat verkopers het liefst willen besparen door zelf foto’s te nemen met hun smartphone. Echter is er dag en nacht verschil tussen deze foto’s en professionele foto’s. Dit zorgt ervoor dat kopers sneller verleid zijn tot het brengen van een bezoek.

Meer online interesse = meer bezoek = meer kans op een bod. De kost van een goede vastgoed fotograaf win je zeker en vast terug aan het einde van de rit. Indien je verkoopt aan een investeerder dien je dit natuurlijk niet te doen. Wij kunnen hier als ervaren vastgoedinvesteerders altijd door kijken en zien meteen het potentieel van een pand. Maak hier je afspraak voor een vrijblijvende schatting van uw woning.

Interesse in onze andere tips?

Download hier onze 10 gouden tips:

Vorige
Vorige

Onbewoonbare woning verkopen?

Volgende
Volgende

Eerst scheiden of eerst huis verkopen?